Kaiko

 

A LED tagjai Komódi Károly alias Kaiko és Szénási Miklós azaz Mr. M. A zenekar 2013-ban alakult.


Kaiko énekes, gitáros, szerző és szővegíró. A LED produceri munkáit Kaiko végzi el. Hivatásos énekes és magánének tanár. A Kodály Kórus Debrecen énekese és a debreceni Rocksul énektanára. Korábban a Karc zenekar énekes szerzőjeként működött. Egészen a zenekar 2011-es feloszlásáig. 2009-ben jelent meg első szóló lemeze Kaiko néven 'The Planet Earth debut' címmel. Kaiko készitett először remixet Mátyás Attila (F.O.System) 'Csillagok között' dalához 2013-ban. 2014-ben jelent meg Kaiko második lemeze 'Csokiverzum' címmel szerzői kiadásban.


Szénási Miklós többkötetes író és költő, aki a civil életben újságíróként, egy internetes hírportál főszerkesztőjeként dolgozik. Korábban több alternatív zenekarban játszott (Fóbikus Panaszok, Nova Akropola, Red Marinetti), de színpadi szerzőként is ismerős lehet a neve (Mesés férfiak szárnyakkal). Jelenleg a LED dal és szövegírója és a manageri teendőket is ellátja.

..és ami ott van a sorok között.. Egy kis Trance, Elektro valamennyi House, nem titkoltan egy marokkal a 80-as évek melódiáiból és meredek zenei idézetek innen onnan, időnként kölcsönvett motívumok. Kisérleti zene, zenei kisérlet.

Egyéb linkek és letöltések.

 

 

 

 
Mr. M