Led kontakt: ledmusicinfo@gmail.com

Letölthető info: Led Info english / Led Info magyar

Egyébb munkák: kaiko.hu / karcmusic.com

 

Köszönet Nicky Almasy, Szilagyi János, Daniel Puskas, Kovács Tibor, Czine Tamás, Kovács Levent, Komódi Szófia, Szénási Bence.. barátainknak, támogatóinknak stb.

 

Nagyfelbontású promo képek: A képre kattintva letölthető!

Fotó: Puskás Dániel 4800x3200

fotó: Kovács Tibor 6333x4227

fotó: Kovács Tibor 6936x4629 fotó: Kovács Tibor 7360x4912
   
   

Külföldi cikkek a LEDről:

www.bihon.ro / www.aradon.ro / www.tion.ro / www.erdon.ro

Hazai cikk a LED-ről:

Kulter.hu ..Cikk a LED-ről!

Nullahategy interYOU. Egyszerre müvészet és vérbeli tánczene.

 

Tudtad, hogy..

A 'Deep Blue Sky' EP szerzői kiadásban jelent meg. Köszönettel tartozunk Bérczes Ádámnak a segíitségéért. 2015-től a LED kiadványai az Ezsmusic kiadásában jelennek meg.

2016 tavaszán az ország több városában is feltünt a LED a PÉTERFY BORI & LOVE BAND előzenekaraként. Nagy köszönet érte Borinak és a zenekarnak.

A Deep Blue Sky címü dallal a LED az első hazai Ki mIt Tube (2014) tehetségkutatón egészen a döntőig jutott. A dalt több hazai rádiónál műsoron van és kislemezként meg is jelent. A dalhoz klip is tartozik. A Shanghai-ban élő, magyar származású fotómüvész, Nick Almassy készítette a videót. Érdekesség, hogy a klipben látható hölggyel sohasem találkozott a zenekar személyesen, ugyanis a forgatás fele Shanghaiban történt a zenekar nélkül.

A LED ismét szerepelt a Ki Mit Tube-on (2015). Legújabb dalukkal az I DREAM-mel, amihez ismét Nicky Almassy álmodott meg egy nagyon minimalista képivilágot. A középdöntős videót, ami egy magyar nyelvü dalhoz készült " Ha visszatér a tél", az LED saját maga forgatta és vágta.

LED - I DREAM (movie version)
A dalhoz már készült egy klip, amit Nicky Almassy forgatott és vágott. Továbbra is az a verzió a 'kínai lánnyal' a hivatalos klipje a dalnak. A 'movie' verzió egy korábban már leforgatott anyagból lett összegyúrva.

2016-ban a LED nem indul a KiMitTube-n, mert nagy BLAMA lenne. Titokban sem! A KiMitTube ezért el is maradt ebben az évben.

Rendszeresen küldünk dalt az aktuális 'Dal ..' versenyre (hátha). A Dal 2017-re nem küldtünk semmit. Biztosra mentünk.:) ..de a Dal 2018-ra már betáraztunk egy LED dalt.

'Évi 1 Millió Dollár' ? Igen! Ez egy vadiúj projekt, ami a LED köré épül de gyakorlatilag egy teljesen új zenekar. KAIKO második (eddig be nem mutatott) lemezét, a 'Csokiverzum'-ot dolgozza fel a zenekar. A LED koncerteken időnkét játszottunk ebből a teljesen más izü zenei anyagból, tehát ismerős lehet. Az 'Évi 1 Millió Dollár'-ban benne vagyunk mi (LED), valamint Karakas Évi aki a KARC korábbi dobosa volt és Takács Tamás barátunk. Ami a lényeg, hogy a LED természetesen továbbra folytatja a munkát töretlenül és üldözzük az Évi 1 Millió Dollárt!

A LED valójában egy nagyon vidám zenekar..